Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lélekpengető

Anchor

2019. október 24. 00:44 - milashideblog

Prológus

Asgard, a hatalom, a fény és a mágia birodalma, az Ász istenek otthona, a kilenc világ ura. Az egyetlen hely, ahová halandók épp annyira vágynak, mint a halhatatlanok.

Ámde, egyszerű lelkek nem léphetik csak úgy át a Bifröst kapuját, ember csakis holtan kerülhet a hatalmas arany csarnokok boltívei alá, és közülük is csakis a legnemesebb, legvitézebb harcosok tehetik lábukat az aranybirodalomba, hogy elfoglalják méltó helyüket Odin szolgálatában, a város őreiként, einherjarokként.
Egyetlen apró kivétel létezik csupán, és ezen alkalmak ritkábbak, mint a fehér holló. E páratlan lehetőségek alkalmával, azon fiatal nők, akik bizonyítják rátermettségüket egy kínálkozó alkalommal, és szívük tisztaságáról is tanúbizonyságot tesznek, valkűrré válhatnak.

Ők azok a kivételes, harcos istennők, akik védelmezik Asgard trónusát, és kiválogatják Odin számára a legdicsőbb harcosokat. Azonban valkűrré csakis az igazán kivételes leányok avanzsálhatnak. E különleges ifjú hölgyek Midgardon, az emberek világában nevelkednek félistennők gondozásában, akik felkészítik őket betölteni kívánt pozíciójukra, viszont még így is csak a legalkalmasabbak léphetnek be a fény birodalmába, Asgardba, hogy elsajátíthassák feladataikat, megtanulhassák kötelességeiket.

A hölgyek tanuló időszakuk végeztével próbára tétetnek, hogy valkűrré válhassanak. A jobbak elnyerik isteni erejüket, méltó pozíciójukat, ellenben, akik elbuknak Midgardra száműzettnek, és többé bizonyosan nem térhetnek vissza Asgardba, ami nagyobb átokverés, mintha nyomban halálukat lelték volna sikertelen vizsgájuk alatt.

Ez a rege pedig az egyetlen olyan leányról szól, aki bár eljutott Asgardba, mégis Midgardon szeretett volna maradni, és egy ifjú hercegről, aki viszolyog a jóslattól, amit rászabtak, mégis kénytelen vele együtt élni.

E két serdülő fiatal szíve ellenkező irányba húz, a kérdés csak az, hogy végül követik azt, vagy beteljesítik számukra kiszabott sorsukat.

Történetünk, tehát itt kezdődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milashide.blog.hu/api/trackback/id/tr3515258236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása